Kiti renginiai


Šluotos leidiniai


Šluotos partneriai

Lietuvos karikatūrų paroda


Ši karikatūrų paroda - tai bandymas parodyti, jog apie Europos Sąjungą ir Europos integracijos procesus galima kalbėti ne vien sudėtingais terminais ar vartant storiausius dokumentų segtuvus. Juk tam galima pasitelkti ir šypseną keliančius vaizdus. Tiesa, turbūt pastebėsite, jog kartais ta šypsena būna ir linksma, ir ironiška ar net liūdnoka.
Čia savo darbus pristato dvidešimt Lietuvos karikatūristų, atsiliepusių į Užsienio reikalų ministerijos Europos integracijos departamento ir Lietuvos dailininkų sąjungos Karikatūristų sekcijos vadovų kvietimą pateikti savo darbus Lietuvos integracijos į Europos Sąjungą tema.
Iš šių karikatūrų sudaryta paroda, kuri 2001-ųjų liepą buvo atidaryta Užsienio reikalų ministerijos galerijoje, o vėliau iškeliavo į ES valstybes nares bei šalis kandidates ir įvairius Lietuvos miestus.
Parodos dalyviai:
Vladimiras Beresniovas, Antanas Bunikis, Andrius Cvirka, Andrius Deltuva, Rimantas Dovydėnas, Rigimantas Gedgaudas, Juozas Griušys, Alvydas Jonaitis, Zenonas Jonaitis, Juozas Juozapavičius, Vytautas Jurkūnas, Giedrius Kuzmickas, Jonas Lenkutis, Saulius Medžionis, Rimantas Rolia, Fridrikas Samukas, Vitalijus Suchockis, Henrikas Vaigauskas, Jonas Varnas, Leonidas Vorobjovas, Adomas Žilinskas.
kiti renginiai...

Šluota laukia Jūsų laiškų:

Šluotos korespondencija: Gynėjų g. 4, LT-01109 Vilnius.
Šluotos el. paštas: humor@sluota.lt
karikaturos@gmail.com
Parama tik 2%. kurie Jums nieko nekainuoja

 

blogspot visitor